Voorzieningen

Het huisje heeft een eigen badkamer  met inloopdouche, toilet en wastafel. De badkamer is helemaal van hout gecombineerd met mooie donkergrijze vloer en wandtegels.

Er liggen schone handdoeken en er hangen badjassen voor u klaar. En met lichtdimmers kunt u er een hele romantische sfeer maken.foto (87)

 

 

 

Keuken

De keuken heeft een magnetron, oventje, 4 pits kookplaat, kraan met warm en koud water, waterkoker, senseo koffiezet apparaat, serviesgoed, kookpannen, messen enz. Voor het raam staat de eettafel met uitzicht op de kippen, geiten, konijntjes en ganzen.

U kunt eventueel uw eigen maaltijden bereiden. Het ontbijt staat klaar in de koelkast zodat u in uw eigen tijd hiervan gebruik kunt maken. De bakker brengt door de week in de broodkast elke dag verse broodjes. In de lente en zomertijd hebben wij groente en fruit uit eigen tuin. Vanaf de lente hebben wij verse eitjes van onze eigen kippen. Het huisje heeft een internet aansluiting.

Door de vloerverlichting die u kunt regelen met een dimmer kunt u zelf de lichtsterkte in de woonkamer aanpassen. Ook hier kunt u een fijne sfeer maken.

Het totaal wordt verwarmd met een gezellig snorrend kacheltje wat u zelf kunt afstellen. In de badkamer is een elektrisch kacheltje mocht dit nodig zijn.

foto's Ipot 023foto (17)

Het keukentje en de woonkamer heeft een brocante stijl met veel sfeer.

U kunt ook uw paarden/of hond meenemen op vakantie. Wij hebben paardenstallen in de zomer beschikbaar met paddock en weidegang. We liggen aan de Veluwetrail bij Apeldoorn.fiets en ruiterpaden 001