Review 2

2 juni 2014

We hebben genoten van jullie knusse bed & Breakfast. Heel gezellig huisje. We hebben genoten van de bossen samen met onze paardjes. Prachtig hier! Toen we aankwamen was ons friese paard wat opstandig. Bedankt voor de hulp en het meedenken. Heel fijn.

Groetjes Roannen en Esther.

8 juli 2015

Wat een mooi en liefdevol plekje. Dank voor de gastvrijheid!foto (60)

Jan en Emelieke uit Oostzaan

19 juli 2015

Heel erg bedankt voor de goede verzorging en de gastvrijheid. We hebben genoten van het ontbijt. de BBQ en de vuurkorf.

Sjoerd en Trudy uit Zaandam/ Schoonhoven

10-08-2015

Wat een heerlijk en aangenaam verblijf hebben we gehad. Onze dochter Saar heeft zeer genoten van de dieren. Verder is het hier een prachtige omgeving Bedankt voor de gastvrijheid en ga zo door.

Edward,Perra, Saar en Lara Friesland

image28 augustus 2015

Een paar fijne dagen gehad.Genoten en lekker gefietst in de mooie omgeving. Lekker weer tot rust gekomen in het knusse romantische huisje. Bedankt voor de goede zorgen.

C en H uit Lage Mierde.

26 oktober 2015

Prachtig, zowel binnen als buiten! Sil vond het erg leuk om de dieren te voeren vanochtend. Zodra hij wakker was kleedde hij zich zodat hij er klaar voor stond. Het geluid van de vallende eikels kende ik nog niet evenals de Veluwe in de herfst.

Fantastisch gewoon. Bedankt en groetjes uit Groningen.

Guusje en Sil

6 nov 2015

Leuk, knus huisje!  Mooi ingericht. Gisteren naar Paleis  ’t Loo geweest, is erg de moeite waard. Het weer was niet zo mooi maar het snorrende kacheltje maakte alles goed.

herfst Veluwe

Kees en Sandra uit Katwijk aan zee

17 nov 2015

We hebben het weer heerlijk gehad in het mooie knusse huisje. Dit was de tweede keer dat we hier waren en alles was weer goed verzorgd. De hond was dit keer ook weer mee en die vond de dieren erg interessant. We hebben dit x ook geholpen de paarden binnen te brengen (op stal ),  mooie beesten. Erg mooi om hier te zijn in de herfst. Het was heerlijk, bedankt weer en tot de volgende keer.

Harrie en Hester en Brandy uit Den Helder.

24 nov 2015

Wat een mooi plekje en een mooie omgeving! Op fietsafstand van Apeldoorn heerlijk gegeten bij de Wilde Pietrs. En wat kun je hier heerlijk de tijd nemen om te ontbijten! Nu weer terug naar de dagelijkse gang van zaken, maar eerst even Fred´hout bekijken.

Judith en Paul uit Helmond.