Reviews

image image image

10 maart 2014

De rust, de ontspannen en lieflijke sfeer die in het huisje heerst. Alles tot in de puntjes verzorgd, inclusief een paashaasje met 4 verse eitjes.

Dank, doeken en Marijke.

15 maart 2014

We liepen vandaag een stuk van het Veluwe -zwerfpad. Vanaf  “de Ploeg ”  en terug. Prachtig uitgestrekte natuur. Wel aan de koude kant met nog wat late sneeuwbuien, de poelen nog bedekt met ijs. Toch wat verkleumd werden we warm welkom geheten in het huisje. Wat je dan nodig hebt is een snorrende kachel, en…….die was er!  Een knus, warm huisje met liefde en aandacht ingericht met oog voor details. We gaan hier vast heerlijk slapen vannacht. We worden gewekt door de haan en genieten van ons ontbijt. We trekken onze loopschoenen weer aan en lopen heerlijk uitgerust richting Gortel. Heel hartelijk bedankt voor een heerlijk verblijf.

Matty en Jaap Nieuw-Buinen

Paasweekend 2014

We zouden 29 maart al hier zijn maar de komst van onze kleinzoon Vins veranderde het. Fijn dat we nu tot dinsdag konden blijven. De betekenis van Corduif is voor ons.

Creativiteit, zichtbaar in alles, ontbijt, goed verzorgd, relaxen na een spannende week, dieren om ons heen, uniek in B&B,  in alle opzichten oké,  fantastisch in een woord.

Veel liefs, Stef en Ellis’ Steenland.